Friday, July 6, 2007

Cugetari de vineri

Azi, fiind o zi mai usoara la serviciu, am avut ceva mai mult timp sa petrec prin blogosfera. Am descoperit ca exista foarte multe bloguri foarte, foarte bune, scrise atat de copii de 14-15 ani, cat si de oameni in toata firea de 30-40 de ani.
Si m-au descurajat...
Eu de obicei scriu pentru pereti, nu visez sa imi pun reclame pe blog pentru un venit suplimentar, nu imi doresc sa ma admire lumea, imi doresc sa scriu pur si simplu.
Ma pregatesc intr-un fel si pentru licenta, incerc sa imi imbunatatesc abilitatea de a scrie, de aceea poate ma ingrijorez prea mult ca nu reusesc sa ajung la standardele persoanelor pe care imi place la nebunie sa le 'citesc' prin intermediul blogurilor.
Oare e mai bine sa incerc sa vad pana unde pot ajunge?
E bine sa imi propun sa am un blog cautat, pentru care cititorii sa isi deschida browser-ul special? Sunt convinsa de asta, dar nu stiu daca este momentul. Nu stiu daca am ce sa scriu, ce sa impartasesc.
Sunt naiva si copilaroasa, ma visez un viitor om de succes, si sunt dispusa sa fac multe sacrificii pentru aceasta. Dar sunt foarte constienta ca trebuie sa pornesc de jos, sa incerc sa imi castig experienta si maturitatea necesara pentru a imi indeplini visele.
Blogul e o parte din mine, e ce simt la un moment dat... Si oare e bine sa incerc sa `vand` blogul meu PERSONAL?

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.