Monday, July 9, 2007

O duminica sportiva

S-a terminat Wimbledon-ul 2007. Tragand linie la final, putem spune ca a fost un an cam sucit in care mai mult s-au facut pauza decat s-a jucat din cauza ploii.
Deznodamintele au fost cat de cat previzibile... In turneul masculin, a castigat Federer pentru a 5-a oara la rand, reusind sa il invinga pe Nadal in 5 seturi. Un meci frumos, in care s-a vazut clar faptul ca Nadal a jucat aproapte toata saptamana in fiecare zi, ca Federer isi dorea foarte mult acest trofeu, iar in mod surprinzator s-a putut observa fair play-ul si frumusetea care exista in stilulrile atat de diferite ale celor doi. A fost frumos...
In turneul feminin, a castigat Venus Williams invingand-o pe Bartoli, o frantuzoaica de 23 de ani care reusise sa o opreasca pe Henin in semifinale. Finala fetelor nu am apucat sa o vad pentru ca efectiv nu am reusit sa imi tin ochii deschisi in primul set, iar in al doilea, a trebuit sa plec... Oricum din ce am prins pe sarite, nu stiu daca Williams a jucat bine, dar Bartoli mai are mult teren de recuperat la nivel mental (chiar daca trebuia sa intre pe teren ca si cum nu ar fi avut nimic de pierdut).
Duminica am urmarit cu interes si cursa de Formula 1 de la Silverstone, o cursa foarte frumoasa si totodata palpitanta, in care au fost trei piloti pe rand in fruntea clasamentului (Hamilton, Alonsi si Raikonnen) dar a castigat Raikonnen in cele din urma readucand echipa Ferrari in competitia pentru castigarea locului 1. Massa, celalalt pilot al echipei Ferrari m-a impresionat. A reusit, dupa un start dezastruos, sa revina de pe ultima pozitie pana pe locul 5 reusind nu numai sa intre in puncte, dar sa se si claseze pe un loc foarte bun.
Cam atat de pe marginea pistei de la Silverstone,
Andreea, ai legatura.....

No comments: